hemma dag

I dag(tisdag) gick jag upp ganska skapligt för att kolla på sommarlovsmorgon med min lillasyster Alice ;) resten av dagen har jag bara spenderat vid tv:n o datorn, känner mig ganska värdelös idag, jag har en sån där deppdag :S

Bilder ifrån helgen i Överum med Jenny o ifrån dagen på Ullevi ö kommer nån dag då jag orkat lägga in bilderna på datan (a)

Här kommer nån gammal bild jag har tagit

bilden e oredigerad


förlåtförlåtförlåt

Förlåt för att jag inte har gjort nåt inlägg på länge men jag har legat i på stranden en massa oså har jag bara tagit de lungt.
I Tisdags så va jag med Jenny och Julia i hammar hela dagen, vi va där lite till o från(jag hoppade från femman!:O). På kvällen så drog vi hem till Julia o sov i deras husvagn(Y) Även att de va döhett ute på dagen så frös jag hela natten!
På onsdagen så va vi hela dagen i hammar igen, jag drog mig hemåt vid halv fem tiden för att duscha o fräscha till mig för vid sex kom mammas efterlängtade kusin Jenny fd Ovinder! På kvällen fick jag typ solsting för jag drack as dåligt dagarna jag va på stranden :( Idag (torsdag) ha jag bara varit hemma o tagit de lungt. Mår även pyton nu :(

Nog om mig, hur har era varma dagar spenderats?

julia

jenny

De va två härliga bilder på dom två härliga flickorna jag har spenderat mina senaste dagar med :D

nu ska jag..

..försöka igen med de här att blogga!
om jag inte lägger in nåt på minst en vecka får ni säga till mig! ;)
de va bara de jag ville säga just nu :)

här e en ganska ny bild tagen av mig



RSS 2.0